5

Welkom op de site van Massagepraktijk Katami!


In 2001heb ik (Dicky Ririhena) deze professionele massagepraktijk opgezet. ’Katami’ is een samenstelling van ‘kata’ en ‘mi’. Het woord ‘kata’ geldt als aanduiding voor verschillende vormen of handelingen, die volgens een vast patroon worden uitgevoerd (in vechtsporten en in de massage).’Mi’ staat voor 'mijns inziens'.

Massagepraktijk Katami is een onderdeel van Thaikibo-Sports. Bij Thaikibo-Sports kunt u buiten de massages om verschillende sporten beoefenen. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs met name Tonia van der Rijcke verzorgt lessen in Step, Aerobic, Bodywork, Thaibo en combinatie lessen. Ikzelf neem de vechtsporten (boksen en thai/kickboxing) voor mijn rekening, ben tevens fitnessinstructeur en personaltrainer en begeleid cliënten thuis of op locatie.

Via deze site wil ik u kennis laten maken met mijn praktijk en de verschillende massages en therapieën die ik geef. U kunt op deze site informatie vinden over wat er allemaal mogelijk is bij Massagepraktijk Katami.

Lid van de NGS (Nederlands genootschap sportmassage)
Lid van de VvS (Vereniging van Spatadertherapeuten)
Lid van TouchPro Nederland