5

Algemeen

In 1997 heb ik (Dicky Ririhena) deze professionele massagepraktijk opgezet. ’Katami’ is een samenstelling van ‘kata’ en ‘mi’. Het woord ‘kata’ geldt als aanduiding voor verschillende vormen of handelingen, die volgens een vast patroon worden uitgevoerd (in vechtsporten en in de massage).’Mi’ staat voor 'mijns inziens'.

 


Ik ben
gediplomeerd sportmasseur en heb daarnaast nog specialisaties gevolgd in o.a. spatadermassage, bindweefselmassage, bedrijf(stoel)massage en warmwaterkussenmassage. Ik reken mensen van alle leeftijden tot de doelgroep, zowel sporters als niet-sporters. Mensen kunnen bijv. een massage vragen als zij door stress of psychische problemen last hebben van spierspanningen. Is het echter een blessure die de klacht veroorzaakt, dan zullen wij de cliënt in de regel eerst doorverwijzen naar een huisarts. Die kan dan beoordelen of massage wenselijk is.

Massagepraktijk Katami biedt de volgende massages:

* Sportmassage
* Ontspanningsmassage
* Spatadertherapie

* Stoel- Bedrijfsmassage / Prijs op aanvraag
* Bindweefselmassage
* Nabehandeling blessures
* Tapen / Bandageren
* Voetmassage
* Hoofdmassage
* Houdingsoefeningen
* Persoonlijke training

Behandeling volgens afspraak.Adresgegevens

Centraal in Nederland gelegen, in een blijvend landelijke omgeving, langs één van de invalswegen van Voorthuizen, nabij klaverblad Hoevelaken, op 3 minuten reisafstand van de A1, ligt mijnmassagepraktijk, ondergebracht in een luxe kantorenkomplex.

Massagepraktijk Katami
Mandenvlechterslaan 14e
3781 DV Voorthuizen
Tel: 0342-471891
Email: info@katami.nlLinks
 


www.sportverzorgingngs.nl

Website Nederlands Genootschap voor Sportmassagewww.touchpro.nl
Website TouchPro Europe, TouchPro-stoelmassage

Top